Niršanas vietas

Vai kāds nopietni nodarbojas ar niršanu? mani interesē praktiskā pieredze, kur veel izņemot Eegjipti ir skaisti koraalllji un labas niršanas iespējas - piemēram Taizeme man sagādāja vilšanos, la gan ceļvedī rakstīts, ka viena no labākajām niršanas vietām pasaulē.

LaskovijMerzavec (2004-12-15 13:06)      Atkariiba pie kaadiem rifiem niri un kaada laikaa un kaadas tur bija zivis:)) Piemeeram Hurgadas un SharmElSheihas rifus, tad tur nekas no rifiem vairs nav palicis:((

Man Taizeme tomeer labaak patiik nekaa Egipte:))

Labi koralji - Maldiivu salas (laikam topa vieta), Malaizija,Bali..bet cik var uz tiem rifiem skatiities...ir tachu vel alas, nogrimushi kugji utt:))

saulesstars1 (2004-12-15 14:06)      Sarkanā jūra esot niršanas paradīze

ko_grib_sievietes (2004-12-15 14:14)      gruti salidzinat. dazadas vietas katra kaut kas ir savadaks.sarkana jura ir loti skaista,sevishki uz sudanas pusi,jabrauc safari,tad nebus lerums ar botiem un vari nirt rita agruma,nakti.maldivas nu ta,varbut skaitas topa vieta bet okeans ir vecs,daudz mirushu korallu.kaut gan tur ir ari ko redzet mantas,brunurupuci,lobsteri un parejas mazas ziveles.manuprat vajag braukt uz barjera rifu un uz dienvidafriku.

siro (2004-12-15 17:01)      Iesaku Krievijas taalos austrumus, kluba centrs ir Vladivostokaa, saucaas poisk, kaut gan korallu tur nav, bet vienaa vietaa tomeer bija, un vietas tur kolosaalas, taadus skatus tiesaam citur neredzeet.

Talismans32 (2005-01-11 11:52)      Iesaku Horvaatijas, Spaanijas piekrasti, - tas ir vistuvaak. Bet visskaistaakaa un visdaudzveidiigaakaa ir tomeer Sarkanaa juura. Bet tur jaauzmanaas no araabu firminjaam, kas var iesmeereet pustukshu balonu, vai taadu, kuram kautkas nav kaartiibaa. - Vislabaakais, droshaakais, daargaakais veids - safari tuures (skat. www.divers.lv)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu