Pārgājieni , ekskursijas.

Kādas pārgājienu , ekskursiju grupās piedalaties? Vai arī to dariet individuāli ?

Ellocka      Pirmais un pēdējais organizētais ceļojums ar tūrfirmu un autobusu bija teju 20 g. atpakaļ uz Ziemeļigauniju ar radinieces darbu, jo kolēģi atteicās. Dezorganizējām teju pusi autobusa, izrādījās, ka Rakveres izklaides utt. protu atrast labāk par līdzi doto gidi . Ārzemēs izvēlos davu ceļojumu organizēt pati, Latvijā vienkārši ar draugiem doties kaut vai sēnēs

Vaukskis      Es arī neeju pārgājienos! Vairāk nekā 5 gadus nedodos nekādās ekskursijās, neesmu nekādās grupās!

selnija_      Dievinu vēsturiskas ekskursijas un ar gidu! Pa muzejiem man liekas varētu staigāt neierobežotu laiku. Šogad biju dažās ekskursijās pa Rīgu, un vēl vienā ārpus galvaspilsētas. Iepazinos ar jaukiem cilvēkiem un sapratu , kā man tas ir pietrūcis.

dabasmiilis    2 09:50,
Es piemēram labprāt izklaidējos rokot dārzu vai skaldot malku, vai apbrīnojot dabas daudzveidību, un to pavisam mierīgi var darīt arī bariņā.

marleena      Ar labu ceļabiedru; ir labi, ja saskan vienošanās un viens uz otru var paļauties. Tikko kājām, Ar telti un improvizētu pavardu izgāju divatā Toskānu - 15 dienas uzaicinājumu un baudījumu.

Merkurija      Kā tas ir gulēt teltī? Auksti, odi kož un bailīgi.....no rīta droši vien jūties "salauzta". Un kā pēc tam var iet? 2023-03-29

sekretare_hallo      Patìk pàrgàjieni. Latvijà daudz pèrles.gribu atklàt purva takas vairak. 2023-11-05 12:43

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu