taupibas nolukos.uz ko gatavi?

ja viss klus dargs busiet gatavi mazgasanas vieta slauciteis ar slapu lupatu un lai sasilditos skraidit ar diviem dzemperiem un protams tejas vieta dzert snabi pasu letako.

AivarsN  4 2 Negribas gan ticēt, ka apkures cenas var būt kā pērn. Šodien veikalā pamanīju, ka jau tagad skaidu briketes maksā vismaz trīs reizes dārgāk, nekā pagājušajā gadā. Cenas jau aptuveni līdzīgi būs cēlušās arī citiem kurināmā veidiem. Pie tā vēl jārēķina klāt kosmiskās elektrības cenas.
Tak ne jau Krievijai tās sankcijas uzlika, bet naivajiem bāleliņiem. Dēļ paaugstinātajām cenām, Krievijas ienākumi un rubļa kurss tikai ceļas. Būtu labāk painteresējušies, ko globālie parazīti caur Ukrainu bija ieplānojuši nodarīt Krievijai, tad arī saprastu, kāpēc brālīgās slāvu tautas tagad viena otru iznīcina. Ne pēc viena kara pēdējo gadsimtu laikā, nav saukti pie atbildības to īstie izraisītāji. Tāpat kā visi pārējie noziegumi pret cilvēci, ir palikuši nesodīti. Tāpēc jau parazīti ir kļuvuši tik pārdroši un nekaunīgi, ka savus turpmāko noziegumu plānus vairs pat neslēpj. Kāpēc tik daudzi to vēl nav sapratuši, grūti pateikt. Varbūt ar noziedzniekiem sadarbojas, lai gūtu sev no tā kādu labumu? Kā tur bija ar tiem Jūdasa dzīvniekiem, kuri aizved visu baru uz kautuvi, jo zina, ka pašus tamdēļ nenokaus? Taču kāpēc lai parazīti atstātu dzīvus savas tautas nodevējus, kad viņu pakalpojumi vairs nebūs vajadzīgi?

jozolsen      Dzeršu kafiju tikai ar divām...

jozolsen      Izstabā no 5 lampiņām degs tikai 2..tv iestatīšu ,lai atslēdzas jau 1-nos naktī..

AivarsN  1   https://t.me/aitanazija/12944

Bet galvenais, neaizmirst izpildīt savu pienākumu!😂

CoCoSan  1 3 Nokurini tak beidzot pērno kūlu apkārt savai mājai uz vistas kājas, AivarN.

elsa  1 2 Nav ko čīkstēt - ja neapmierina kaut kam cena, ražo pats. Arī elektrību - uzliec saules paneļus un vēl nosponsorēsi daļu resursa TEt vai citam kantorim.
Manā dzīvē nekas nemainās, vakar ieslēdzu silto grīdu, kad nepieciešams, iekurinu krāsnis, jo siltums man ir svarīgs un neviena kosmosa cena to nemainīs.
Pagrabā ir dārzeņi no pašu dārza, konservi, vīns, saldētavā medījums un gaļa, ko pērku pa tiešo no audzētāja.. ēdu pašas gatavoto.
p.s. laba ideja par mazgāšanos garbā, reāli laba. Līdz šim mazgājos ar domu par tīrību, tagad savā ziņā ekonomēšu. :D

jozolsen    2 Man NAV BAIL dzīvot trūcīgi. Tāda bija bērnība un agrā jaunība.
Vairāk jābaidās 30++ , jo viņi to neprot.

Drole    1 Katrs grozaas kaa var, lai neatpaliktu no reekjiniem...

https://youtu.be/bcvuhv9722Q?t=2196

Alisa    2 Saules paneļu uzlikšanas cena esot ap 15 000€ materiāli + darbs (vien nevajagot būt spečukam, lai uzmontētu pats). No tiem 15 tk Altum uzsaucot 4 000.
Bet vai vidējais pilsonis tik glabā krājkasītē? Bija pētījums, ka vidēji katram ( puslīdz) esot uzkrāti 6 000€.Vismaz mums grāmatvedībā tā mācīja... zinu, zinu, tūlīt atsāksies salīdzinājumi ar kāpostiem un gaļu, lai vidēji varētu saukt par tīteņiem vai trakāki😆

Labrador      Kādi varēja būt cilvēku hobiji gulagā ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu