taupibas nolukos.uz ko gatavi?

ja viss klus dargs busiet gatavi mazgasanas vieta slauciteis ar slapu lupatu un lai sasilditos skraidit ar diviem dzemperiem un protams tejas vieta dzert snabi pasu letako.

Alisa  2 1 Tirgoties ar Krieviju caur krūmiem. Bet to jau laikam NATO zaldāti nepieļautu, atšķirībā no RUS invāzijas iekš Baltijas, kad palīdzība pēc 180 d😆

Alisa  1 6 Nemazgāties un neēst, kā vārdā? Kamēr UA bēgļi Eiropā pie visa gatava, bet Baidens karam izdalījis miljardus

DanaL  1 14 Daudzkas dzīvē pieredzēts. Kādreiz dzīvoju īrētā istabā, kur logu šķirbās tā pūta aukstie vēji, ka istabas t⁰ bija ap 10⁰. Gāju gulēt siltajās trenūzenēs un zeķēm kājās. Un vēl ieliku pie kājām termoforu, lai ir kaut cik silts, kamēr aizmiegu.
Studiju laikā vismaz nedēļu pirms stipendijas kartupelis bija vienīgais pieejamais produkts. Un arī tikai tāpēc, ka atvests no mājām.
Nedomāju, ka jebkad atkal tas viss būs jāpiedzīvo. Bet nekāda jauna pieredze tā nebūs.
Patiesībā tas viss tikai norūda un iemāca neņerkstēt kā te dažs labs pilsētas jampampiņš, kas līdz pat sirmam vecumam dzīvojis vecāku sarūpētos siltos dzīvoklīšos un uz māmiņas vārītām putriņām.

daris    1 Mazgāsimies darba vietā vai kur citur sabiedriskajā vietā kur būs dušas telpa . K/ko noteikti zagsim .

Mavs_VivaForever  1 1 Tulamoram cena nav mainījusies !
Ar visu pārējo - gan jau tiksim galā, ja nekā citādi - paņemsim SMS kredītiņu ! (c) slapjaacijs :D

Julianna  2 2 Palaujos uz sevi un gimeni* viss sarupets 2 gadiem* Man nekadas saistibas nav ar caurkrituso korporaciju*

Ezjule    1 Dzīvē arī iepriekš bijušas visādas krīzes. Ziemai sagatavoti krājumi. Ēdiens vairāk jāgatavo mājās, pusfabrikāti nav jāpērk, jāpievērš vairāk uzmanība akcijas precēm.

AivarsN  2 4 Jāsteidz pēc iespējas vairāk dārzā savākt un sagatavot ziemai, ne tikai tējiņas. Kas par daudz, vēlāk varēs iemainīt pret to kas pietrūkst. Kas zina, kādu trakumu no jaunās valdības vēl pieredzēsim. Varbūt ne tikai zeķes un zābakus, bet arī pārtiku šoziem neļaus iegādāties, vismaz tiem, kuri nepiedalīsies eksperimentos? Kaut kā jau seniorus centīsies pielauzt, jo labuma no viņiem nekāda, bet pensijas jāmaksā. Un tagad būtu pēdējais laiks sievu lūkoties. Vēlams tādu, kura spēj vairāk sevī siltumu uzkrāt. Tā baumo, ka ziema būšot īpaši barga.

Skarlete    6 Vrb beidzot izdosies notievēt!:)

Alisa  2 2 Tas, protams, bija uz provokāciju adresēts joks. Vecais P. iemet provokatīvas tēmas, no pārējiem profiliem uzlej benzīnu ugunskurā, gaida lohus, ko nodot drošības struktūrām. Un tas viss tāpēc, ka apvainojies par sevis vērtējumu.
Nemazgāšos vispār!

Alisa  1 6 Līdzīgi kā uzņēmums tiek dibināts, lai atrisinātu īpašnieka, nevis darba ņēmēju problēmas, tā arī starptautiskās savienības un organizācijas risina to dibinātāju, nevis nepiesardzīgi tajās iepērušos dalībnieku intereses. Ja arī pretēji loģikai dalībniekiem, sastāvošiem šajās organizācijās, iet kādu laiku pārāk labi, tad tas ir nevis pateicoties organizatoru plānam, bet par spīti tam. Jo pastāv kādi milzu apstākļi, ar kuriem organizatori nebija rēķinājušies kā būtiskiem. Tā piemēram, vēl ilgi pēc ex PSRS valstiņu pievienošanas EU, tās guva labumu gan no Rietumeiropas finansēm, gan Austrumu resursiem. Iezīmējās pat personu loks, kas procesus koordinēja, nosmeļot krējumu no darījumiem ar Austrumiem. Rietumu stratēģi koda pirkstos līdz elkoņiem, par ko mēs samaksājām? Samaksājām taču par zemju pievienošanu un noslaukšanu, un sev draudzīgu pilsoņu salikšanu tajās, ne jau par šiem pašpietiekamajiem hibrīdveidojumiem... Izprovocējot Krieviju militāram konfliktam pret nesalīdzināmu tehnoloģisku pārspēku, savukārt beidzot izdodas apēst ziloni pa gabaliņam. Pasludinot Krieviju par spitālīgu, pārcirst tās tirdzniecības saites ar EU dalībvalstiņām, lai tās pilnībā ieripo rīklē tur, kur režisori iecerējuši sākumā. Lai dabas ainavas un ēdienkarte, nedz arī nacionālais sastāvs tajās neatšķiras no vecās Eiropas valstīm. Tad jautājums, vai valstiņu pilsoņiem tiešām ir izdevīgs pretkrievu kurss jeb tā ir lāpsta, ar ko iespēja pašiem sev izrakt kapu😆

VECA_PIEPE  1 5 "... palasot dažus komentus kļūst skaidrs, kāpēc šis saits grimst."(c)

Nu neredzu te es nevienu, kurš kopā ar Ohujiņu būtu pa burbuli aizgājis-
viss ir čikeniekā, kā #16:55 Torpēdo ir sacījis, ka mēmos ļimonārus nekādas taupības problēmas te nekad nav skārušas un neskars!

filmasmultenes  3 1 Man tapat ipasas izmainas nau. Partiku tapat cennsos nocenoto pirkt. Un divos dzemperos katru ziemu majas gulu.

kosrem    1 Man kā strādājošam pensionāram paveicās. Pensija atdošanai,- valsts deva, valsts atņem (Veselība, komunālie u.t.t.) Alga izdzīvošanai,- viss dārgs. Bet turamies!

edtu  1 3 kovida laikaa sakaamjotaas nuudeles un tochpapiirs enjgjelja spaarniem iznesiiis muus cauri arii shai kjibelei! nebuus ne badaa jaaspraagst, ne ar laukakmenjiem _irsu jaaslauka! ... un mazgaashanaaas ir luksusa probleema :D

CoCoSan  1 11 Mazgāšanās viņiem. Ātri vien pilsētās dzimušie un augušie aizmirsa, ka psrs laikā karstais ūdens bija 5x gadā, jo tvanā esošais proletariāts vslaik rakņājās un laboja čerez žopu liktos ūdensvadus. Tāda sajūta, ka visi gaudotāji no kosmosa atlidojuši.

Jason  3 9 Uz visu, kas būs nepieciešams. Līdz pilnīgai krievfašisma sakāvei.

neratni_stasti  1 7 Nez, es jau kopš pavasara gatavojos ziemai. Tak, sākoties karam Ukrainā uzreiz bija skaidrs, ka ir jānodrošinās gan ar tādām pārtikas rezervēm, kas ilgi stāv, gan ar visu citu. Stāv sagatavots jau kopš pavasara/ vasaras. Pirms mēneša nopirku jaunu, ļoti biezu segu - kaifs. Dažādi silti un vienlaikus glīti vilnas un kašmira praķīši ir sagatavoti. Savulaik Norgē sapirkos feinus vilnas džemperus. Pareizi žāvējot, arī visas slapjās lupatas pat ziemas laikā žūst, laiku tikai ilgāku prasa - pietiks, ka būs kāds lieks dvielis rezervei. Un tā uz priekšu. Ziemu gaidu mierīgi. Man viss būs kā parasti.

selnija_  1 1 Kaut kur feisbukā redzēju, ka vajagot taupīt ūdeni un mazgāties ar kaimiņu:)
Ja nopietni, tad jaunās izmaiņas skar tik cik mainījušās cenas uz pārtiku. Elektrība pagaidām tikai 10 EUR dārgāk. No septembra būs vēl, bet gan jau paceļama summa. Apkurē izmaiņu nav vispār , vismaz šai ziemai.

Bernards    1 Tā kā par visu ir padomāts, tad lieki neiespringstu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu