Zurnali ar lielajiem plakatiem...

Kads atceras zurnalus "Mana" un "Spica". Tur bija visadi filmu un muzikas grupu plakati. Vai kads nezin muzdienas ir kadi lidzigi zurnali? Ludzu nosaukumus uzrakstat...?

Bruuklene    1 Es domāju, ka no šīm lietām cilvēki ar laiku izaug🙈🤷‍♀️

elsa    5 35 gados klāt plakātus? Nja, es to darīju, kad man bija 15. Tagad krāju emocijas no koncertiem , ceļojumiem un dažāda veida naudu. Varbūt tev laiks pieaugt un kļūt par vīrieti nevis pusaudzi?

Ieva_no_Kurzemes    4 Bērnudārzs.

dabasmiilis      Nez, mikimauši vēl tiek izdoti? 90.-tajos tur šad tad bija skaisti plakāti centrā - ar mikipelēm un donaldu daku.
Es gan jau tolaik interesējos par garkājainām vāverītēm, bet bija jāiztiek ar mikipelēm. Kā jau baisajos deviņdesmitajos. brrr...

Vaukskis      dabasmiili, nē, komiksu žurnālu "Mickey Mouse" pārstāja izdot jau pirms 25 gadiem! Tad, 1997. gadā, sāka izdot "Donad Duck", kas kā turpinājumizdevums pastāv vēl pašlaik. Neesmu sen pārlapojis "Mickey Mouse", bet vai noteikti nejauc kopā abu izdevumu titulvaroņu plakātus?
Pēc tā, ko redzu pārdošanā, spriežu, ka mūsdienās bērniem pārsvarā piedāvā uzdevumu grāmatas ar vai bez uzlīmēm (piemēram, par "Vāģiem" ), kā arī krāsojamās grāmatas. Komiksi pie mums vairs nav populāri!

dabasmiilis    1 Man bērnībā bija tikai mikipeles komikss. Donaldu Daku tikai vienreiz esmu redzējis, nesen bērniem bija.
Mikipelē tur pārsvarā bija divu veidu stāsti - viens saistīts ar mikiju,miniju un pluto, kaut kāds ļaunais Pīts vēl laikam bija, bet otrie par pīlēm - daki, makdaki, sīkie bračkas un visi radi + bruno bezbremze, suņa puikas.
Spilgti atceros vienu plakātu, kur bija visa pīļu varoņu attēli ar viņu vārdiem, kā kuru sauc, toreiz biju starā.
Toreiz tie bija svētki, kad pastkastē mikimauss parādījās, patika lasīt visiem, ne tikai bērniem.

Nebija tad datoru, tagad jau pašsaprotami, nosēdina bērnu youtubē mulčikus lūrēt, un miers mājā.

Te vēl vienu daļu kolekcijas var apskatīt:
https://egramatas.com/category/kategorijas/berniem/bilzu-gramatu-serija/disnejs-volts/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu