Cik laika ... Dienā, nedēļā vai mēnesī veltat savam hobijam..?

runcitis15    1  foto ULTRA-Kā bez hobija.strādājot var jumtu nonest.

Tessa  2 1 tieši ta, briiva laika pavadiišanas veids ljauj pelniit un gut prieku no ta, nevis sedet ofisa un rubinat degunu :DD
8 stundas diena :D

janisb      24x7 - darbs hobijs, izklaides hobijs, pat gulēt un ēst man patīk :D

ZebieksteEs    2 Stundas 10 varētu būt, citreiz vairāk. Darbu hobijam nepieskaitu, darbs ir darbs kaut arī patīk

Aksele      šībrīža darbošanās man ir vistuvāk hobijam, prieku gan aizēno šaubas par personīgo potenciālu-iq, vecums un tā...:)
ķēmoties ar vāzīšu apgleznošanu gan neuzdrošinos, tad labāk par hobiju saukt rušināšanos dārzā. Mājdzīvnieks cenšās turēties līmenī ar paša izdomātu joku un spēļu piedāvājumu).

Erosa      24/7 oho.lv, kā visi.

AivarsN  6 1 Tessa - 14.08. Šaubos, vai tiešām nekad neesi dzirdējusi par tautu, kurai reliģija jau principā aizliedz pašiem strādāt. Pēc viņu pārliecības, jāstrādā ir vienīgi vergiem un visas pasaules bagātības un citus labumus, jānoliek saviem saimniekiem pie kājām. Citāts nav precīzs, taču jeb kuram šīs reliģijas piekritējam, tūlīt ir skaidrs, kādā ,,svētajā" grāmatā esmu ielūkojies. Es ļoti ceru, ka Tessai nav pazīstama šī reliģija!

ZebieksteEs    2 Hobijs ir nodarbe no darba brīvajā laikā. Tāda ir hobija definīcija savā vispārējā nozīmē. Tamdēļ nejauciet to ar darbu, ko darāt ar prieku un aizrautību. Ja par to ko savā brīvajā laikā sameistarojuši vai snieguši kā pakalpojumu saņemat naudu, tas jau kvalificējās kā blakus darbs

Erosa  1   klasificējAs.

av2    4 Kaa ir iedvesma . Varu visas briivdienas veltiit hobijiem, varu meenesi neko nedariit.

LaskovijMerzavec  1 4 Piemēram, džeks strādā IT kompānijā, tai pašā laikā hobija viņam niršana ar akvalangu. Pēc kāda laika viņš sasniedz instruktora līmeni un šad tad viņš arī apmāca citus, saņemot, arī kādu papildus samaksu, vai vispār, paņem mēnesi atvaļinājuma un aizbrauc uz siltām zemēm kā instruktors.

Tad kur te hobijs, kur darbs? Manuprāt tikai attieksmē... un arī IT ir tikpat interesanti viņam.

Velte  4 1 palielījies esi, plānā galdiņa urbēj, tagad gan peldi

mieru_tikai_mieru  1 2 hobijam iztērēto laiku neskaitu. Stundas skaitu darbā.

dzilums    1 stunda dienā, izņemot svētdienu. bet ir plāns piemest klāt vēl kādas četras stundas nedēļā. Tikai diennakts ir tik gara, cik nu tā ir un tas rada zināmas neērtības...

Vaukskis  1   Man to ir pārāk grūti sarēķināt, jo jādefinē robeža starp aizraušanos un, piemēram, atkarību, iekāri u.tml, tādēļ nevaru precīzi atbildēt

Erosa  1   šodienas hobijss ir īsi pirms pensijas pa atslēgas caurmu ielūkoties brīnišķīgajā ekonomikas pasaulē. augstākā matemātika galīgi nesagādāja pūles, kā būs ar pārējo, droši vien tūd´;igi-sakarā ar interneta atkarību P;

Skudiss  1   Reiz viens kursu vadītājs gudrītis centās iestāstīt, ka katram cilvēkam ir hobijs - laikam pelmeņus bija pārēdies. Jo neuzskatu, ka man ir hobijs. No darba brīvajā laikā daru ko vēlos un tik bieži cik tas iespējams. Viena gadījumā tas var būt velniņu zīmēšana uz līnija burtnīcas kreisā stūra citā gadījumā rabarberu lapu rakstu izpēte. Un visas šīs nodarbes atbilst hobija definīcijai.

Ieva_no_Kurzemes    1 To nevar regulēt, ja ir iedvesma, tad arī visa brīvdiena hobijam tiek ziedota, bet ja nav iedvesmas, tad brīvdiena tikai atpūtai.... Katram savs. ;)

edding  1 1 Es gan domāju, ka taujātājam interesē cik stundas veltat hobijam, ne darbam. Bet neparedzēja, ka 90 % darbs te ir hobijs.
Man hobijiem laiks ir reti, ziemā vairāk, vasarā pavisam maz.
OHO ir pieskaitāms pie hobija? Jeb tas tomēr ir darbs, ja te pavada 23 stundas dienā un ir lietas kursā par visiem un visu?

Tessa  3 3 es skatos, laikam, dažam/-ai labam gruti ir saprast, ka, piemeram, fotografs ar savu hobiju var nopelniit ne tikai maiziitiei, bet arii sviestinjam, liidz ar to citiem hobijiem vinjam laika nepietiek, jo viņš dara darbu, kurš vinjam patiik un kurš sakotneji bija hobijs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu