Hobiji sievietei pēc 40

apnicis pašai sevi izklaidēt! lūdzu iesakiet, kur iesaistīties sievietei pēc 40 un tā, lai apkārt nebūtu tikai vienas vienīgas sievietes, gribas vairāk pabūt vīriešu sabiedrībā!

piparbecinja      derēs jebkādas sporta aktivitātes. tur veču netrūkst. nu vēl Lidiņā tusēt, tur arī viņu, ka biezs...

Beta      ja nu esi uz ´tu´ ar adrenalīnu raisošām izklaidēm, varbūt der iepazīties ar www.adrenalīns.lv piedāvājumu. katrā gadījumā vīriešus Tu tur satiksi :)

DAfrika      Nu Laimai iekārtas gan cits cilvēks iepērk, ne Zeltīte, bet ko iepērk Zeltīte - es laikam painteresēšos. Baigi jau nu savu darbu te apcilā.
Par tēmu - sievietēm vajag sievišķīgus hobijus, tad arī vīrieši paši pavilksies uz to pusi, jo vīrišķīgie hobiji ir un paliks vīriešiem!
Man patīk, kā Liepājā dāmas parkā ap struklaku sēž un tamborē, ada, viena otrai kaut ko ierāda, man patika! Netālu onkuļi šahu spēlē... Rīā tā kaut kur ir? Bet es Liepājā tikai 1x vien esmu bijusi, varbūt, ka tā bija vienīgā reize, kad sievietes uz šo pasākumu bija sanākušas, bet es gribētu arī Rīgā pa laikam aiziet ar dāmām parkā paklačoties, patamborēt, cmdus paadīt, pamācīt kādai kādu musturu vai kādu kūkas recepti klačojot iedot. Tas sievietēm piestāv!

gaisma35    1 Ja, jau esi šeit nonākusi, tad viens no hobija veidiem varbūt ie´;sana uz randiņiem un vīriešu/mīļāko kolekcijas veidošana.Skumji nebūs! Būsi gan izsmējusies, gan guvusi pieredzi.Vislielāko pieredzi dod aklie randiņi, kā arī precētie, kuri uz to dienu ir škīrušies vai arī pusprecētie, kuri otrajā randiņā atgriežas pie sievas.Tad ar to visu pieredzi publicēsi pāris romānu, brīvajos brīžos esot daivinga kursos....Par sporta zāli padomā nopietni, tur vienmēr ir kādi, kuri piedāvās palīdzību, galvenais laicīgi vērsties pie tiem, kas patīk vai arī būt bezpalīdzīgai metāla disku uzlikšanas vai noņemšanas brīdī pie trenažiera.Veiksmi darbiņos!

Arheologe      Ložu šaušana.

hefny      elsa,gardi sasmējos,-paldies par rīta cēliena smaidu devu!
:)
uzkalnu,ar vello, rallijā-bezceļi-iesācējiem 4x4 bezceļš mazozoli,jagtas/tur daudz jāstrādā pie jahtas kopšanas/,betonēšanas, būvniecības kursi pie būvniekiem/vieni kungi!/....

leduszieds7      ...orientēšanās.
Būs arī protams dāmas, bet arī vīriešu ka biezs!
Un...jo majo...cilvēks normāli uzdeva jautājumu, un tad ņēmātie spilnā sparā apdirst(sorry).
Tas laikam te raksturīgi!
Palasi kuru diskusiju gribi...

Alvasete      Lai varētu nodarboties ar tiem hobijiem ko vēlētos, ne vienmēr ir iespējams, jo prasa līdzekļus.Daivings nebūs tas lētais gals...

Lucy  1   Skumji,ka līdz 43gadiem nav atrasta nodarbošanās-vaļasprieks,tas viens,otrs,ja līdz šim neesi pamanīta vīriešiem,i neceri,i nebūsi.
Speciāli meklēt vaļasprieku kur apgozās veči,da nu,smejos:))))
Arī iesaku medības,tur dzinēji-suņi vienmēr vajadzīgi:))
ak,jā auto,moto sacensības,tur pulka veču:DDDD

Mylena      Suņu sports. Apmācības, sacensības, dažāda vecuma azartiski, draudzīgi cilvēki. Hobijs ar lielisku kompāniju.

MaryClaire      ar grāmatiņu lasīšanu, pirmkārt. lai pelēkā viela sakustas. tad nevajadzēs uzdot jautājumus, uz kuriem tāpat Tu nevēlies saņemt atbildes - līdzīgi kā tagad "slavenais" Kaimiņš - pofig par atbildēm, bet es pajautāju, mani neintersē otra cilvēka viedoklis, galvenais, ka pats sev izlikos interesants /papildinot jautājuma uzdošanu ar attiecīgiem žestiem [var skatīties spogulī un sevi no malas vērot]/

Skaidrite_Leeninna      Es par orientēšanās sportu,- der jebkuram vecumam un faktiski jebkuram fiziskās sagatavotības līmenim.

wolands      1. visi tehniskie sporta/aktivitāšu veidi būtu pirmā izvēle - sākot no radiotehnikas pulcina līdz Vēja brāļu klubiņam. Tiesa, ja galīgi par tehniku nav intereses, tas atkritīs :(
2. sacensību sporta veidi (komandu vai individuālie). Sākot no jau minētās orientēšanās līdz pat triatlonam ;)
3. aktīvā atpūta (kāds nu veids Tevi interesētu). Tad pamazām sameklē interesentu grupu, kam pievienoties.
ja nu nekas no tehniskām/sportiskām aktivitātēm neder, tad
4. var iet mācīties valodas, deju kursi , tur gan daiļā dzimuma būs drusku vairāk ... :)
Par salsu - tā Tev kaut kāda neveiksmīga sagadīšanās, ja paliek tikai meitenes, IMHO. Drusku vairāk meiteņu gan ir, bet gadās reizes, kad puišu ir vairāk :) Varbūt skola jāpamaina? Bet tur nu gan nav jāiet ar domu iepazīties ;) Un nospiedošs vairākums, protams, jauniešu ... :)

elsa      Lab, nebūšu sīkumaina un atklāšu , kā tikt vīriešu sabiedrībā. Stājies zemessardzē. Ja nāk sieviete jau gados, tad es parasti esmu nekaunīga un uzjautāju - kāda iemesla pēc ziedot savas brīvdienas,prom no ģimenes nīkt mežā ierakumos diennaktīm pat novembra salā. Ir tik godīgas, ka atzīstas, ka grib būt vīriešu vidū. Un parasti ir tā, ka tur izveidojas ne padziļinātas ierakumu attiecības, kad otrā dienā jau saostījušies indivīdi saķērušies rociņās bīda savas ģēlas nekautrējoties no apkārtējiem. Tas nekas, ka vecis mājās gaida. Un to otru laimes kaķi - sieva un bars bērneļu. Bet viņiem tas ir nepieciešams.

TrueBlue      man te družene pasākusi iet loka šaušanā, apsveru iespēju arī pievienoties, viņa tur ir vienīgā, pārējie džeki! piedevām ir iespēja iemācīties notēmēt un trāpīt :D

Dzindzis75      Rallijs , autosports ir tā nekas interesata padarīšana. Un arī apkārt daudz vīriešu pārsvarā nedzērāju :))

brodjaga      Iespējams ka orientēšanās sports...cik dzirdēts..brīvā dabā,cauru gadu..kaut man viņi šķiet dīvaiņi :)

kalatura      trenažierzāle.

Magdalena    2 Tiešām visas esat tik izcilas un ar saviem hobijiem bagātas? Cilvēks uzdeva normālu, saprotamu jautājumu, kas jums vainas? Neesat dabūjušas vai kā!? Ja nav ko atbildēt klusējot, vistu bars. 2020-04-17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu