Vai esat ticīgi kristieši, ejat baznīcā un Līgo nesvinat??

Visas kristīgās sektas apvienojušās cīņā pret Līgo svētkiem! Gribētos zināt, vai esat ticīgi kristieši(kristīti, iesvētīti, laulāti), ejat baznīcā un Līgo nesvinat??

airopamusnesapratis (2009-06-21 18:00)      Pagāni bija visi cilvēki pirms daži izdomāja būt vienlīdzīgāki.
Tad tie žiglie ņēma naudu no muļķīšiem par to, ko tāpat varēja dabūt- par pamercēšanu upē:)

aaraa_tumsa16 (2009-06-21 18:01)      Juri! tak bībeli palasi. Tur vesels gab. kur Jēzus pagānus liek mīlēt:)! ar reliģijām ir tā: skaties pēc vārdiem, nevis ticīgo darbiem!:)

airopamusnesapratis (2009-06-21 18:02)      Kristīgā baznīca ir otra bagātākā pasaulē arī šodien, biznesu tachu jāuztur visiem līdzekļiem.

evelina37 (2009-06-21 18:28)      Šad tad aizeju uz baznīcu,un esmu kristiete,bet svētkus svinu tik bez piedzeršanās,jo alus priekš manim par rūgtu.

WauwaPasakuTeiceeja (2009-06-21 22:11)      latvieshiem Jaanjus un krieviem 9.maiju vajadzeetu ar likumu aizliegt svineet.
savaadaak nodzeras tik kaa siveeni. un labuma nekaada.

aaraa_tumsa16 (2009-06-22 00:07)      juri:))!""savādāki teksti - labāk miris, nekā dievam neticīgs! "" un kur te ir teikts, ka ticīgs ir tikai tas, kas tic Jahvem?:)

fifidrilla (2009-06-22 01:11)      Man ļoti patīk ļoti un svinu kristīgā garā, bez visādām maģiskām izdarībām, veinkārši pie ugunskura, ar šasliku un aliņu, un jāņu sieru. Tie tak ir vasaras saulgrieži neatkarīgi no kristietības, vasaras vidus, dabas svētki!

Man kā pilsētniecei ir svarīgi vienreiz aizbraukt uz īstiem laukiem, pastaigāt pa pļavām un mežiem, pasmaržot puķītes utt. Tas uzlādē.

garaamejoshais (2009-06-22 01:59)      Fifidrilla... tas patieshaam ir iisti kristiigi, ar shasliku, alinju un jaanju sieru xD Shasliku, alinju un jaanju sieru kristieshi vispaar arii ieviesa...

aaraa_tumsa16 (2009-06-22 07:56)      JK. negāja runa, ne ka religijAS ir vajadzigass, vai nevajadzigas, ne ka cik kuri to dažādo religiju sludinātāji, cik godprātīgi kurs izmanto:)
Mans sakuma koments bija ar domu: redz! atkal viens ļautiņgabals, kas ne ko lasījis (un ja, tad virspusēji), ne zin, bet tik slaidi dirš, ka tas ir tā un tā:PP
Galvenias tikai: noliegt, nepieņemt! Apm.kā seno laiku (un tagadējie) citas religijas pikeritēji vieglu roku izn`;icina pārējos, ta TU ar pārliecību paziņo, ka kristietība iznīcina un necieš pagānus.
Varu un savas intereses radība realizēs ar DAjebkādu ""religiju"", arī to, ko sauc DEMOKRĀTIJA:)
p.s JK, temats slegts! :)

hortenzija5 (2009-06-22 08:44)      Kas ir tās sektas, kas apvienojušās? Tām nebūs nekāda saistība ar kristiešiem.
Esmu kristīta un baznīcā arī eju. Sektās gan nedarbojos. Līgo svinu "po svojemu", ne ar plostošanu un masu pasākumiem.

Afrodit (2009-06-22 10:01)      /ir pagāne un pilnīga atkritēja/
un nemaz nežēlojos,ka neesmu ne luterāne,ne katole.nedz arī piederu kādai sektai,sargi Dievs:)
nu nav...nu nav bijis latviešiem ne Jēzus,ne Roma,ne citas padarīšanas.
ir Dievs,ir Laima,ir Māra un citas latviešu dievības.mēs esam pagāni un brīvi svinam savus pagānsvētkus.
P.S.bet latvieši,kā jau mazākumtauta,turklāt merkantila,vienmēr ir skrējusi pakaļ kādai cittautu modei.arī ticībā.

Tessa (2009-06-22 10:15)      uja,uja,Afrodit:)
ko tad,tu gribi teikt,ka 988.gada Rusj arii bija mazakumtauta,ka pienjema kristietiibu?
ta noteikti nebija skrieshana pakalj cittautu modei,tas bija nopietns politisks ta laika lemums,jo citadi vnk nevareja.

BuutlsBamtrinkets (2009-06-22 10:30)      Teikšu, protams, tikai savas pers. domas un tās ir tādas, ka tik daudz blēņu vienviet vēl vajag pameklēt.
Kristījusies.
Visi ir kristījušies un ir sajūta, ka tas ir viņu fetišs un mierinājums. It kā kāda klubā iestājušies. Saku atbildīgi un ar šādu, tādu izpratni par lietām - vilks vien ir no kristīšanās, ja tā nenes nekādus augļus.
Kādas laimiņas un māriņas? Arhitekts nav kāds vecs večuks ar vaigbārdiņu, mīlīgs, godīgs un naivs, kuram citu rūpju nav kā māriņas un laimiņas ganīt. bah

dolce_no_pasaran (2009-06-22 10:39)      nez, kur aaraa_tumsa16 bībelē atradusi veselu gabalu par ješua pagānu mīlēšanu? man kaut vairāk viņa vārdi "es esmu sūtīts vienīgi pie israēla cilts pazudušajām avīm" da "neklājas bērniem maizi atņemt un to nomest suņiem priekšā" atmiņā iespiedušies! nemaz i nerunājot par īsteno ticīgo toleranci! vislabāk to raksturo sakāmais- nevar nokļūt vienas reliģijas paradīzē automātiski nenokļūstot citu reliģiju ellē! kas izslēdz toleranci saknē!

orange (2009-06-22 11:00)      viedi vādrdi, dolce.

Juri, ko neesmu pamanījusi? Kur apvienojušies? Saites dod! Ziņkārība moca vēlreiz par kristīgo muļķību papriecāties.

Visumā kristieši derdz kā suga. Ticīgie vispār. Un tie kuri "šad tad aiziet" un statistiski skaitās kādas draudzes locekļi un dod pamatu visādiem Vanagiem, da Pujātiem teikt: mēs, kristiešu tauta.
Nafig skaitīties luterānim, katolim? Nekad neesmu to sapratusi.

dienamenesisgads (2009-06-22 11:03)      spec, piekšam dolčes, ja nu reiz ar citātiem...:)
"kā tad jūs lepojaties, sacīdami: "mēs esam Jēkaba un Abrahama berni!"?
"Bet es jums saku, mans Tēvs no šiem akmeņiem darīs Jēkaba un Abrahama bērnus!"
un citur:(pēc atmiņas)
apgraizat savu siržu priekšādu, nevis savu miesu, lai jūs arī savās sirdīs būtu Mani, nevis pēc piederības...
un citur:(sorry par gariem citātiem, bet ko lai dara, nav man nodoma ļečīt nevienu, bet ja jau disKKusija)
"Redzi, Mans kalps rīkosies gudri, viņš tiks paaugstināts un augsti godāts.
....
tāpat viņš radīs izbrīnu daudzās tautās, un ķēniņi apklusīs savās runās par viņu, jo, kas tiem nekad nebija stāstīts, to tie tagad redz, un, ko tie nekad nebija dzirdējuši, tas tiem tagad kļūst skaidri saprotams.
....
Viņš, Tā Kunga kalps, uzauga neticīgā pūļa priekšā kā atvase un kā saknes atzarojums izkaltušā zemē. Viņam nebija nekāda izskata, nedz arī kāda skaistuma, lai mēs to ar labpatiku uzlūkotu; tur nebija arī nekā ārēji redzama, lai mēs viņā būtu atraduši ko patīkamu.
Taisni otrādi, viņš bija nicināts, labāki ļaudis no viņa vairījās, vīrs, kam nebija svešas sāpes un kas bija norūdīts ciešanās, tāds, kura priekšā aizklāja vaigu, tā nicināts, ka mēs viņu ne par ko neturējām.
Taču viņš nesa mūsu sērgas un ciešanas, un mūsu sāpes viņš bija uzkrāvis sev, kurpretī mēs viņu uzskatījām par sodītu, Dieva satriektu un nomocītu.
Viņš bija ievainots mūsu pārkāpumu dēļ un mūsu grēku dēļ satriekts. Mūsu sods bija uzlikts viņam mums par atpestīšanu, ar viņa brūcēm mēs esam dziedināti.
....
Mēs visi maldījāmies kā avis, ikviens raudzījās tikai uz savu ceļu, bet Tas Kungs uzkrāva visus mūsu grēkus viņam.
Kad viņš tika sodīts un spīdzināts, viņš padevās un neatdarīja savu muti kā jērs, ko ved

dienamenesisgads (2009-06-22 11:03)      Mēs visi maldījāmies kā avis, ikviens raudzījās tikai uz savu ceļu, bet Tas Kungs uzkrāva visus mūsu grēkus viņam.
Kad viņš tika sodīts un spīdzināts, viņš padevās un neatdarīja savu muti kā jērs, ko ved nokaušanai, un kā avs, kas paliek klusa savu cirpēju priekšā; tā viņš apklusa un neatdarīja savu muti.
No smagiem pārdzīvojumiem un tiesas spaidiem viņš gan dzīvē bija atsvabināts. Bet kas gan no viņa laikabiedriem izprata viņa dzīves gaitu un padomāja par to, ka viņš jau bija aizrauts no dzīvo pasaules, ka manas tautas pārkāpumu dēļ viņam bija uzlikts sods?
Kapu viņam ierādīja ar bezdievjiem, bet savā nāvē viņš bija ar bagāto, kaut gan nekādu netaisnību viņš nebija darījis un viltības nebija viņa mutē.
Bet Tas Kungs bija lēmis viņu satriekt ar ciešanām. Kad viņš nodos savu dvēseli par salīdzinājuma upuri, viņš redzēs izaugam jaunu dzimumu un dzīvos ilgi, un Tā Kunga gribas piepildīšana svētīgi sekmēsies ar viņa rokas darba palīdzību.
No dvēseles ciešanām viņam radīsies panākumu papilnam; ar savu atziņu mans taisnīgais kalps palīdzēs daudziem iegūt taisnību, uzņemdamies uz sevi viņu noziegumus.
Tādēļ Es viņam piešķiršu viņa daļu starp daudzajiem lielajiem viņam pašam par ieguvumu, un stiprie lai dalās ar viņu laupījumā atlīdzībai viņam par to, ka viņš nodeva savu dzīvību nāvē un tika pieskaitīts ļaundariem, kaut gan viņš nesa daudzu grēkus un aizlūdza par ļaundariem."
Jesaja, astoņsimts gadus pims Dēla atnākšanas.
... tas par to, ka Dieva bērni ir ne dēļ apgraizīšanas, bet dēļ pārliecības. Tikai tam ira nozīme.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu