Jautajums Ridziniekiem.

Nesu Riga nekad bijis. Beidzot ir kas mani tur aizved un vel ar masinu. Jus Riga zinat kadu labu filmu DVD veikalu kur pardotos filmas, multenes un visadi citi raidijumi.

dabasmiilis      Tur jābūt ar Kariņa algu, lai varētu atļauties pirkt no starpniekiem, spekulantiem tās dārgās filmas - šaubos, ka tur kāda skaistule pusi filmas staigā ar kailām krūtīm, un pat tad tas nebūtu tā vērts. Un tad vēl nebrīnīšos, ja pat ne kapeika nenonāks līdz filmu veidotājiem, viss spekulantiem!

Rīgas vietā, labāk krāj kompim un ārējam diskam, atrodi draugu ar labu netu un labām zināšanām par torentiem. Ilgtermiņā atmaksāsies ar uzviju.

Trūcīgie par tādām cenām nevar atļauties diskus, tas tā! 🩸
Iemetu acis tajā elkor linkā - nu jā, filma par 12-14 rubļiem!
-Laikam nepērk, tādēļ spekulants nolaidis uz pusi... vai arī mārketings priekš tiem, kas uz cenām neskatās, tiem pietiek tikai dzirdēt vārdu liela atlaide, kad jau domā, cik ļoti par viņu spekulants domā, un grābj kā svaigus pīrādziņus, kamēr nav atkal sadārdzinājušies!

Materiālisti arī savu vecmāmiņu ar uzcenojumu pārdos, lai tikai ir muļķis, kas gatavs viņu pirkt!
2023-03-31

dabasmiilis      Ja mana švakā atmiņa neviļ, tad reiz minēji, ka algā 100. Tad arī tas 1,50 nav nekāda sīknauda, un nez vai interesē tikai viena filma! 2023-04-02

Versis      Centrāltirgū visu var dabūt. 2023-11-18 21:41

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu