Kāpēc tā?

Kopy paste no Interešu grupas-Viss par dejošanu bez liekām manierēm un "Manierēm" - salsa, balles, sporta dejas, deju kursi un skolas. Kur un ar ko padejot.
Dalībnieku vidējais vecums: 48 gadi Sievietes: 70% Vīrieši: 30% --Kāpēc vīriešiem nepatīk dejot?

preilene    1 Jāiet dejot grupās, kur jaunāki vīrieši. Bachata, salsa, kizomba grupās, kur dalībnieku vecums 20-30-40 vienmēr sieviešu trūkst.

AivarsN  2 4 Dejošana attīsta stāju,koordināciju,reakciju. Vārdu sakot,visu to,kas katastrofāli pietrūkst mūsdienu mazkustīgajam dzīves veidam. Un jā,daudzās dejās ietilpst arī cīņas mākslas elementi. Tāpat kā daudzi talantīgi hokejisti, pirms tam nodarbojušies ar daiļslidošanu.

Kurtslabs    1 Nevēlos nevienu vīrieti aizvainot, bet ja paskatās uz jautājumu praktiski, tad man ir aizdomas, ka uz regulāriem deju kursiem nez vai iet tie vīrišķīgākie kadri. Darbs, miegs veikals un vēl šādi tādi ikdienas jautājumi neatstāj sevišķi daudz laika vēl kaut kam un lielākā daļa aktivitātes alkstošo vīriešu izvēlēsies uzspēlēt bumbu, pacilāt stieni vai pakustēties kaut kur ārpus telpām. Dejot tie neies.
Manu paziņu lokā uz deju kursiem ir gājuši kopā ar draudzenēm vai sievām. Parastais iemesls bija tuvojošās kāzas vai mīļotās sievietes vēlmju piepildīšana. Un pasākums nevilkās ilgāk par mēnesi.
Nepazīstu nevienu, kas uz dejām ietu gadiem. Ja tādi ir, tad manuprāt tie būs čali kas ar dejošanu uz Tu ir kopš bērnības/jaunības, jeb kadri, kas tā cer atrast sev draudzeni. Otrajā grupā ietilpstošajiem jābūt visai izmisušiem un nez vai tur būs kas lielisks.

Kurtslabs    2 Aivar, piedod, bet tie cīņas mākslas elementi ietilps arī iešanā un pietupienos. Tā aiz matiem var pievilkt visu. Kad speciālo uzdevumu vienībās apmācībās sāks dejot, tad arī varēsim vēl parunāt.
Jebkuras kustības tā vai citādi dublēsies, bet tas arī viss.
Par stāju gan piekrītu. Gan sievietēm, gan vīriešiem, kas ir jaunībā nopietni dejojuši, stāja ir acij tīkama.

AivarsN  3 4 Bet vai tad pašas austrumu un arī Latīņamerikas cīņas mākslas būtiski atšķiras no dejas? Tie ir tikai deju paveidi.

neko    2 Bet vai tad pašas austrumu un arī Latīņamerikas cīņas mākslas būtiski atšķiras no dejas? Tie ir tikai deju paveidi.
-----
Tur nu nav pilnīgi nekā kopīga. ja vien par kopīgu neskaita labi atstrādātu kustību tehniku. Bet tāda gadījumā var teikt. ka tam visam ir daudz kas kopīgas piemēram kaligrāfiju, ja tās arī perfekti noslīpētas rokas/pirkstu kustības.

Rouzita  1 4 Vīrišķigi vai nevīrišķigi.. Vai Džons Travolta, Antonio Banderass ir nevīrišķigi ? Un Barišņikovs ?

Peleks  1 2 nava laika, iedod atvaino, bet es labāk dejodams malku krāmēju :)

Geisha  1 3 Kadetiem obligāti bija jāmāk dejot. Bez tam daudzās tautās ir tieši vīriešu dejas. Kad biju Bulgārijā tad bijām uz pasākumu kur bija bulgāru tautas dejas kur dejoja atsevišķi meitenes un atsevišķi puiši. Gruzīni jau arī nedejo piespiedušies meitenēm.

Jason  4 2 Rouzita, jā, Tevis nosauktie pārāk vīrišķīgi gan neizskatās. :D

Rouzita  2 2 Kurš tad vīrišķigs - vai Donalds Tramps ? vai Boriss Džonsons ?

Aurora  2 3 Visnesvarīgākā problēmiņa no visām apskatītajām! Labāk paprasi, uz ko cer LV vidējie 40+, kas meklē bezmaksas maukas paralēli sievelei.

Aurora  1   Ne obligāti, lai sakrīt hobiji, obligāti, lai sakrīt vērtības
kā arī iepazīšanās ir gaumes lieta! bet ko tad lai autori raksta, protams, jāprezentējas kā ziņkārīgiem & kategoriskiem tipāžiem DDD

rokons  1 4 Ja bērnībā puikas iesaista deju pulciņos - laba lieta. iemāca stāju, kustību koordināciju, arī prasmi ar meitenēm kontaktēties.
Jau pieaugušiem vīriem tas labi noder, kontaktējoties ar sievietēm - visādos nolūkos :)
Cik nu nācies redzēt patreizējo deju kultūru Latvijā,tad Jaunsudrabiņa teiciens - kā es māku, tā es maunu, laikam ir dominējošs.
Nelielā ASV un Īrijas klubu pieredze atklāj, ka var būt arī citādāk.
Bet Latvijā ir tā kā ir.

Lobo1  2 1 Rozita, Barišņikovs gan ir izcils vīrišķības piemērs, ha, ha, ha!

Rouzita  1 3 Barišņikovs nav Nurijevs.

fargo  1 1 tas ir garlaicīgi.

Rouzita  1 2 Jā, makšķerēt ir daudz aizraujošāk...

Johanna  1 1 Dejošana, tas ir skaisti un nesvarīgi vienlaikus. Var aizvietot ar slidošanu.

fargo    1 pats nemakšķerēju, bet braukt līdzi makšķerniekiem braucu. un būt mežā uz ūdeņiem, tas ir aptuveni septiņpadsmit reizes interesantāk kā trīties vietējā kultūras namā pa dēļu grīdu ar senioriem(kas līdzcietības dēļ ir arī darīts).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu