Facebook-ko tur dod?:)

Cik liela nozīme jūsu virtuālajā dzīvē ir ģīmju grāmatai? Izklaide vs bizness vai abi? Kādās interešu grupās iesaistāties?

miglainaa_plava (2018-03-08 00:34)    1 Pašreklāma. Un kā biznesā pierādījās lētākais un labākais veids kā reklamēt savu produktu. :)
Tāpat visi pērk/pārdod, uzzināt, kas notiek rajonā (viss tiek piefiksēts), uzzināt par kursiem, hobiju pasākumiem, sarunāt kādu derīgu pazīšanos, ailienēt no kaimiņiem vajadzīgas lietas. pazīmēties kolēģiem, bet ar to piesardzīgi. Daži paziņas jau piekopj dažādus profilus - kolēģiem, klientiem un draugiem, lai nevienam neskaustu.

AivarsN (2018-03-08 01:04)      Katrs atrod tieši to,ko tur meklē,vai FB,vai Draugos. Arī iepazīstoties, daudz vairāk un patiesākas informācijas var iegūt,gan par pašu cilvēku,gan viņa uzskatiem un interesēm. Ļoti plašas diskusijas par visdažādākajām tēmām,jaunākā informācija,par to kas aktuāls Latvijā un pasaulē. Arī profesionālā jomā var smelties daudz vērtīgu ideju,atrast domubiedrus un sadarbības partnerus.

Vaukskis (2018-03-08 08:38)      Manā virtdzīvē feisbuks ir intereses kairinātājs, jo visu laiku, kopš par to sāka skandināt tuvu tālu kā "draugu" konkurentu, esmu gribējis piereģistrēties kā lietotājs arī tur, taču kā atlieku, tā atlieku padarīšanu. Feisbuks dod iespēju būt trendā un lietas kursā par aktuālo !

av2 (2018-03-10 03:53)      esmu spiests buut vissos - fb, draugos, whatsApp , viberi , messenger utt, jo ir draugi, radi pa vissu pasauli, un katrs lieto ko citu. Reklaamas nekur nebiidu. A taaa, ja taa tagad padomaaju , pie kPijas tases laikam jau jaaa, to fb parasti paskatos. Lai gan arii tajaa daudz kas ir ne taa, kaa man patiktos. Un tiessi taas reklaamas ir tas, kas besii araa , traucee. Es buutu ar mieru maksaat,(nopietni ) lai vissa taa virtuaala vide buut comercial free mana telafonaa. Saldi sapnni....zinu...:(

Ivars_on (2018-09-23 15:49)      Nekāda.

av2 (2018-10-03 08:31)    1 Man kaada noziime ? Absaluuti nekaada. Bet es neignoreeju laiciigos gaggetus. Varu paskatiities tur. Bet iisteniibaa...apniik loti aatri, garlaiciigs. You tube ir intresantaaks.Ja gribas skatiities ko konkreetu.
Man pazzinnas saak paarmest , ka nepeievienoju FB draugos visus peec kaartas. Preciizaak, vispaar nevienu uiipassi nepievienoju, neredzu noziimi tam. Nelieku jaunas bildes tur, nafigaa tas buutu aktuaali.
Bisskki taads...... pasaules nozombeejums ir tas FB . Riebjas, ka cilveki iet pa ielu, neskatoties viens uz otru, bet tajaa zombeetaajaa :((

underways (2018-10-03 10:57)      Izmantoju tikai priekš sludinājumiem un reklāmas. Galīgi nesaista telefona vai planšetes glaudīšana daudzu km. garumā, lai redzētu visus bezjēdzīgos repostus, kas mani absolūti neskar.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu