Azartspēļu atkarība - kā tikt vaļā?

Ir liela problema. Esmu sieviete 35 gadi, jau 8 gadus netieku vala no azarstpelu atkaribas. Esmu vairakas reizes arstEjusies, gajusi terapijas, lielakais cik izturEju, bija 6 menesi.
Bet tad mani atlaida no darba, sagaju kopa ar virieti, kurs ari spele un saku atkal ari pati spelet. Eju spelet gan tad kad jutos slikti, gan tad, kad labi, jo patik tas proces.
Gribam tikt no ta murga vala, bet ka nezinam.
Saka, ka jaatrod kautkads tads adrenalins vieta, bet neko tadu lidzigu sajutas nevaru atrast.
Kadi ieteikumi?

av2 (2017-05-02 08:16)    1 celiet , buuveejiet , restaureejiet maaju sev. Nebuus laika, un nebuus liekas naudas.
Ja veel nopietnaak, neesmu padomdeveejs atkariibaas, jo iisti nesaprotu, par ko iet runa. Kaapeec jaadara sev kas taads, kas ir slkts? Hmm, varbuut esat sado/mazohisti ?

Vidzemnieks1969 (2017-05-10 07:42)      Atsaucoties uz Barnija tekstu ,vai tad keramika ,rokdarbi,floristika ari ir slimiba ,ja reiz copi ierindo slimibu saraksta? Ja cilvekam nav valasprieka,nu,skumji..misters vai misis-nekas...tuksa vieta. Pats ari medzu reizi menesi uzspelet,atturibnieks ari neesmu,smekeju,retu reizi izkaujos,bet,ir ,ta4u,kadai mera sajutai jabut !!! Alias-veselajam sapratam !!!

Jaunadiena (2017-05-10 22:49)      Varbūt jāatrod anonīmo azartspēlmaņu grupa un kopā ar cilvēkiem, kuriem ir līdzīga problēma to sākt risināt. Tie, kas tam izgājuši cauri Tevi vislabāk sapratīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu