Kāds alkohols jums garšo vislabāk?

Kāds alkohols jums garšo vislabāk? Kāda vispār ir atšķirība starp viskiju un brendiju? Es pats vislabāk dzeru vodku bez kādiem aromatizoriem

Mavs  1 1 Torpedo - "Es pareizi saprotu, ka vodka, viskijs, bredndijs, burbons, tekila, rums utt. ir viens un tas pats šnabis, tikai izdzīts no atšķirīgiem augiem?"

Principā - jā. Ķīmiski visi šie dzērieni par 99,9% ir vienādi. Atšķirās tikai izejvielas, no kā iegūts, filtrēšanas pakāpe, izturēšanas apstākļi un niecīgas piedevas.

Mana gaume jau kādus 10 gadus - tulamors. Pirms tam populārs bija martini (jo bija laiki, kad zināmu alkohola reibuma pakāpi un sēšanos pie stūres varēja apvienot), bet pēdējā laikā (sakarā ar atgriešanos burātāju aprindās), populārs kļūst Captain Morgan.

joens      Konjaku. Kalvadosu. Šad tad arī īru viskiju.

Glaunākās ēdienreizēs vīnu vai alu (atkarīgs no vietas, diennakts stundas un ēdienkartes).

Krievijā var arī vodku, tikko izņemtu no saldētavas.

preilene    8 Iespējams, ka bezdibenis starp stipro un vājo alko cienītājiem ir tāpēc, ka vieni ir vērsti uz procesu, otri uz rezultātu.

Kamēr vīna baudītāji lēnā garā bauda un izgaršo dzērienu, tikmēr vodkas cienītāji jau ātri izrāvuši vairākas glāzītes, noskurinājušies un guļ ar pedāļiem pret debesīm (tas tā - par klasisko vodku).

R0BERTS    1 Nekāds.

_Biezaa_oome  1 1 Nedzeram.

sinilga32      /iedod Drole cepumu par komentu/

AivarsN  1 1 Padomju laikā gandrīz jeb kuru konjaku varēja dzert ar baudu. Tagadējie garšo pēc lētā spirta,kuram piejaukta esence. Vēl ne tik senā pagātnē biju iecienījis rumu Black Captain Morgan,bet pēdējos gados izdevies nopirkt tikai sliktu tā atdarinājumu. Ja godīgi,pat nezinu,kur un ko var pirkt,jo alkoholu jau tā reti lietoju,bet kad nopērku,tā atkal izrādās kaut kāda krutka. Nav variantu,atkal jāsāk gatavot pašam. Ķēpa ir,bet no mājas vīna var iegūt ļoti labu konjaku.

limonija    1 Dzeru reti un tikai kvalitatīvu mantu:) Sarkanvīns, īru viskijs(ļoti garšo īru kafija), balzamiņš...
P.S. Skat - ir iemesls ar Mavu patusēt - iedzerot Tulamoru:D

jollyroger      Stipros krāsainos nedzeru.

Mazaa_naarinja      Man alus garšo vislabāk:D

Bachata      Alus, vīns, šampis (laikam pareizāk - dzirkstošais vīns), reti - sirds (ja cita nekā nav :D ). Šķiet, ka citu neko.
Savā laikā atdzerts šņabis un viskijs (man visi brūnie šķiet vienādi), tagad no tiem metas slikti pat paostot.

Vienīgi laikam kaut kādos kokčos šie ir. Bet no kokteiļiem arī dzeru tikai mohito un cosmo, jo tie ir vienīgie (kurus esmu atklājusi), kuri nav saldi.

kasparsaule    1 Tikai tīru šņabi, tāds ,kas deg-ne mazāk par 40´.

Mavs      Torpedo - tā arī ir - vilto "širpotrebu". Ekskluzīvas un retas lietas nav izdevīgi viltot.
Bez tam ir ļoti ieteicams pastudēt, kur tiek tirgota "krutka".
Piemēram tulamors, kas pirkts Maximā un Cenu Klubā atšķiras gan pēc krāsas, gan garšas :)

DanaL      Baltais pussaldais vīns.

Nupat k;a iepazinos un esmu patīkami pārsteigta par Martini Fiero

kuks10      Es šim jautājumam pieietu ar pretjautājumu,kur var nopirkt labu mantu..?!))Tas kas kuram garšo tas viss ir individuāli,bet kur ir labā manta..?!Man viens paziņa piegādāja no lidostas muitas zonas Metahu,laba manta bija..vēl esmu dzēris labu atvestu brendiju,bet pērkot Prizmā bija krutka..nerunājot par lielveikala prioboļiem ,kas uz akciju rēķina iztirgo krutku viskijus un citus sūdus..Braucu uz Stokolmu uz prāmja nopirku Fialandija- bija labais ..atpakaļ braucot nopirku to pašu un dzēru gandrīz gadu,jo bija krutka..DDD

Mavs    3 Torpedo - beidz nu murgot :D

Kāds mans paziņa, kurš bija ļoti tuvās attiecībās ar PVD man mazliet pastāstīja par Maximu un tur tirgotajiem alkoholiem. Kopš tās reizes - kategorisks NĒ ! :)

Paula6  2 1 Ar baudu var izdzert glāzi laba konjaka vai īstā ruma, tekilu un čaču, campari, kā arī labu vīnu. Pēdējā laika prioritāte ir Aperols..ir vietas kur var iegādāties tiešām labu alkoholu. No tā visa var pagatavot fantastiskus kokteiļus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu