Kādi jums ir hobiji?

Daudziem slēpes,dārzs un velo.Tas gan vairāk kā sports.Bet hobiji?

Tessa (2013-06-08 19:44)  1   ja,piepiite,taimeriic tu musu,kamer tu pa ohujinju,citiem darzi ka bildes :D

selnija_ (2013-06-08 19:52)  1   Patiik suut viskautko, pamataa dizaina prieksmetus,segas, paarklaajus. Rokdarbi visadii interesee. Un ruupes par kakjiem ari ir mans hobijs vai arii aicinaajums, nezinu.

hefny (2013-06-08 20:17)  1   hmm....
vai tad sports nedrīkst būt hobijs??
Tikai dārzs, bet dārzs ir ellīgi smaga padarīšana,-tad jau sports atkal?
Un kas vēl? zole/aliņošana, TV???????tā jau esot izklaide, relax vai atkarības,-atkal nav hobii...... ;(

VECA_PIEPE (2013-06-08 21:13)  1   Tessa (2013-06-08 19:44) viedoklis ja,piepiite,taimeriic tu musu,kamer tu pa ohujinju,citiem darzi ka bildes :D

He-he! Ta padomijas gados, savu maaju buuveedami, abi ar viiru kopistiski taa athobijojaamies tais daarzu darbos, ka man veel shodien to atminoties, uz nelabumu rauj.
Siipolu vagas zem pleeves, veelaa rudenii sastaadiitas puss hektaara bez maz vai,...zaljajiem locinjiem, agram pavasara tirgum.
Tulpes kastiitees zem sildaamlampaam garazjaa,...ta garazja taada papraava, autinjiem diviem,...8.marta tulpiishsveetkiem tirguu uz letes.
Gladiolas, savi 500.m. kvadraataa,...1.sept.Krievijas tirgu plashumos. Ta ar tiem gladiolu siipoliem, kopshana cauru gadu- ziedu smuku gribi, ta arii to siipolu ir jaaauklee un jaalolo, lai klizma neuzkriit, kaa piem.-tripsis (ir taada siikmushinja, kurai gladiolu siipols digti garsho).
Siltumniica stiklos 300.m. kvadraataa- rozju audzeeshana, ta staadu pikjeeshana,...ne tik dienishkjai maiziitei, bet arii maktenai sviesta kaartai, peljnjas avots.
Pleeves siltumniicas gurkjiem un tomaateljiem,...ta tupenju un cukurbieshu lauks, zemenju plantaacijas. Kruti? Ta nekaa kruta tajaa nav,...maaju gribeejaas un maaja arii tika uzcelta. Prieks? Ta nekaada prieka,...prieks tik vieniigais, ka ashi tikaam pie smukas maajas bez paraadiem.
Ta i daarzs ap maaju tika iekopts, miiksts kaa peelis, kraashnjums tik garaamgaajeeju apbriinam ar aplamaam runaam par mani un manu viiru- spekulanti, ar vieglu roku pie lielas maajas un dailjdaarza tikushi! :D :D :D

elsa (2013-06-08 23:10)  1   Kopš kura laika "sieviešu izzināšanu dažādos veidos"savcu par hoiju? Maucība ki hobijs?
Tad mans hobijs ir izzināt, kur vēži ziemo. Konkrēti - vēži.

suza (2013-06-08 23:56)  1   Agrak loti aizrava vello, tagad isti nav kur. Toties, kopsh maja ir trenazieru zale, domaju driz klus par hobiju. Patik fotografet, bet taa pa istam, ar labu kameru un ko retu.
Istens un paliekoshs hobijs ir celoshana.

miglainaa_plava (2013-06-09 02:22)  1   Garīgā pasaule. Der?

VECA_PIEPE (2013-06-09 02:57)  1   Riktiigi smieklu trieku var dabuut, lasot tos aktiivo hobiju izklaastus, kurus rakstiijushi aktiivaakie PA sadaljas daliibnieki, tie pashi, kuri ohujinjaa ir aiznjemti no agra riita liidz pat vakaram veelam un pusnakts stundaa arii. Ta kaut viens no vinjiem buutu piemineejis- mans hobijs ir cjatot un seerpot netaa vai arii- shii saita izklaide ir mans hobijs!...Ta nee taksh, izklaasta savus iedomaatos un veelamos hobijus kaa jau esoshi aktiivos, saakot no aktivitaateem briivaa dabaa, sportoshanu, deju pulcinjiem, daarzu apstaadiishanu un razjas novaakshanu,...utt., ta liidz pat sadziedaashanai korii,...nu tocjen riktiigie aktiermaakslas amatieri, visi hobiji tiek aktivizeeti darbiibaas, nepaceljot dibenus no datorsofas? Atvainojiet gan, ja ne taa, tad nu vai nu tas dators ir ik briidi kaklaa uzkaarts, liidzi neesaajams hobiju aktivitaatees vai arii shie hobijotaaji ir apskauzjami aktiivie roboti,...jo reaali paspeet un apvienot aktiivo hobijoshanu ar aktiivo netoshanu,...nav iespeejams nu nekaadi. :D
Es no tiesas ticu tiem komentiem, kurus rakstiijushi pa retam PA maniiti personaazji, vinju laiks gan jau arii tiek sabalanseets darbam, hobijam atpuutas briizjos, izklaidei netaa, celjojumiem un sportoshanai aktiivi.

Pateikshu atklaati, ja mans tieshais ikdienas darbs, nebuutu arii mans hobijs, kuram no tiesas esmu nodevusies aktiivi darbiibaa,...tad izklaidei saitaa, piedaloties publiskajaas sadaljaas,...man laika neatliktu tik daudz, lai es vareetu atljauties izklaides netaa regulaari un peec patikshanas.

Deisa (2013-06-09 03:03)  1   To VP - kad laiks? Nu teātra mēģinājumi 2x nedēļā vakaros no 7-iem līdz 10iem, dziedāšana dušā (ap 7:30 un 23:15) un traukus, grīdas mazgājot, pastaigas un riteņbraukšana vakaros pēc darba (kad nav teātris), ja labs laiks (un braucot arī var palasīties uzdziedāt), dārzs šad tad pa nedēļas nogalēm - zālīti nopļaut un svaigi zaļumi daudz uzmanības neprasa (netirgoju), dzejoļi - iedvesma nereti rodas lietainos vakaros, kad neko ārā īsti nepasāksi. Bet biju aizmirsusi oho kā hobiju pieminēt - tas mans paralēli darbam hobijs. :)

Tessa (2013-06-09 07:51)  1   Kādi jums ir hobiji? foto Piepe,nu tev nav iespejams,parejie paspej visu ko,ij savejos apchubinat,ij 3 edienus ar kompotu uztaisiit,ij majas tiem tiiras,ij darzi smuki,ij ciemus uznjem,ij te palur.
ta ka nestreso,ja tev ir tikai divas kleinas rokjeles un gausumslimiiba,tas nenoziime,ka citiem ta ir ;))

VECA_PIEPE (2013-06-09 11:10)  1   ...ta ka nestreso,ja tev ir tikai divas kleinas rokjeles un gausumslimiiba,tas nenoziime,ka citiem ta ir ;)) (c)

Es ir beigts un shii pagalam!,...he-he, izkustinaaju skudru puuzni! :D
Jaa,...nu nebiju gan padomaajusi, ka savus miiljos un tuvos gjimenee apcjubinaat,...ir hobijs!!!!!!!!! Pie hobijiem nu arii tiek pieskaitiita maajas tiiriishana, kompotu sagatavoshana ziemai, paikas iepirkshana lielveikalaa uz nedeelju, atkritumu shmucspanniisha izneshana, veljas baljljas un tiiras veshas izkarinaashana uz strikja, ciemos ieshana un cieminju uznjemshana, ik dienas smoreeshana kjeekjii un kastrolju bershana. Ja jau taa, tad man to hobiju ir pat vairaak,...visus i pat neuzskaitiit! :D Es gan liidz shim biju domaajusi, ka tam daarzam ap maaju ar visu laiku ir jaabuut sakoptam- izraveetam un laistiitam vasaraa, bet ziemaa ar sniega laapstu izshkjepeleetam,...nu ja jau reiz taa maaja ir, tad tak ne jau kaa suunu ciemaa pie slinjkja.
Redz kaa, izraadaas, ka tiiri normaali padariitas lietas un ikdienas darbinji sevis un savas gjimenes labaa,...ir hobijs! A ko dariit ta tad, ja hobijs- aizraushanaas briivajaa laikaa, peekshnji neuznaak, nu uz to hobiju vienkaarshi dveesele neatveras uz kaadu briidi- uz dienu, nedeelju, meenesi vai teiksim pusgadu?...Nu tad ir dimbaa- pati ieaudz putekljos, gjimene neeedusi un ledusskapii peleens no bada pakaaries,...matinji nemazgaati, apgjeerbs noshljucis, kasi nabu un spaidi klaviatuuras pogas, bokjeejot kompja monotoraa,...izlieliidama savu cjaklumu!
Shitais bij labs, paldies Tev, ka ljaavi man pasmaidiit,...briivdiena ir iesaakusies jautra! :D

av2 (2013-06-09 13:40)  1   Labas massiinas, tuunings , datori , audio video tehnika ,sleepossana ,oho :)

HRDS (2013-06-09 14:34)  1   Medīt tos, kas domā, ka paši citus medī.. :)

ramazoti (2013-06-09 22:21)  1   Almerija! Paklausies ģitāristu DIDULjA- galaktika ļubvi, putj domoi, flamenko, arabika...,-būs uz ko tiekties- ģitārspēlē;)

AijaT (2013-06-09 23:25)  1   Piepe,kāpēc dārzu ravējot jākar kaklā monitoru,procesoru.klavu?Var taču lombardā nopirkt modernu telefonu un katras vagas galā iemest aci OHO,pārbaudīt,vai nav kāds uzdevis stulbu jautājumu uz kuru gudri atbildēt un galvenais,vai kādam nav ieviesusies drukas kļūda.Tad sestdienas vakarā paķert līdzi kādu dauni,aiziet uz Makdonaldu,un 3 stundas no vietas rēkt.Pat neapēst pasūtīto dogu.Tas ir visīstākais hobijs,neparsts,pašpietiekams,kādu nevar atļauties neviens.AgA.Aga,Aga!

quimera (2013-06-20 19:57)  1   Sieviešu pētīšana internetā un ārpus tā robežām!

hunter9 (2013-07-10 23:11)  1   fitness, datori, meroga modeli, gitara, velo, celosana

atis123123 (2013-09-20 16:25)  1   Dzeja, zimesana, bassgitara kuru nemaku spelet, internets.

av2 (2013-09-21 06:17)      labas massiinas , laba audio video tehnika, datori , laba muuzika, koncerti, kalnu sleepossana , autosaciikstes , neko nedariissana utt

steysy (2013-10-02 09:30)  1   ...nez vai kādam šeit ir paveicies, ka hobijs ir kļuvis par apmaksātu darbu ...jeb otrādāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu