Un ko tu esi darījis, lai būtu laimīgs?

Tas ir šī rīta jautājums no kādas raidstacijas. Drusku liek aizdomāties... Patiešām - ko???

_Biezaa_vecmaamina      A es vienkaarshi esmu laimiigs. :))) Tur nekas speciaals pat nav jaadara. :DDD

irgo      Un ko tu esi darījis, lai būtu laimīgs?
Atvainojiet ! Bet tas jau pašā būtībā ir nokodēts jautājums , kas mani (mūs) automātiski pieskaita pie nelaimīgajiem...... Un tā tās radiostacijas mūs nokodē .....neapzināti........bet varbūt ka pat ļooooti apzināti.....

kafijpupina      Es kadu laiku atpakal iestajos gleznosanas pulcinaa un pasai par parsteigumu ,saku radit skaistus darbus! Es biju laimiga izveloties starp neko nedarisanu un sevis attistisanu makslas jomaa.Jaa, draugiem patika, ka savaas jubilejaas vini sanema davanu, kas bija tikai vienaa eksemplaaraa un no manas sirds!

snamlet      Sajust, noticēt, ka tas ir blakus...tikai paiet laiks kamēr to ierauga.

neko      hmmm...ko? ta visu šinī dzīvē:) esmu izveidojis vidi kurā jūtos labi un esmu laimīgs... un kāpēc tāds jautājums?
Nē, patiesībā meloju... ne visu.. ir jau bijušas arī kļūdas par kurām pēc tam bijis jāmaksā. bet kopumā viss ir ar + zīmi.

irgo: "tas jau pašā būtībā ir nokodēts jautājums , kas mani (mūs) automātiski pieskaita pie nelaimīgajiem." - nu tātad tu pats neko neesi darījis? jo tiem, kas kaut ko dara šāda domu gaita nebūs. Savukārt tie, kas paši neko nedara... nu paši vainīgi.

Laimnese      Daru to,ko veelos un,kas man sagaadaa prieku...Paliidzu tuuvaakajiem un tas arii liek justies labi...

senga      Tas atkarīgs cik vajadzīgs,lai justos laimīga.Reizēm pietiek ar kādu nieku,citreiz vajag prieku.Cešos darīt labus darbus !

Deisa      1. Sakārtojusi savas vērtības un vēlmes
2. Sašķirojusi, kura vēlme sasniedzama darot pašai, vet kura var būt tikai veiksmes rezultātā (no manis neatkarīgiem apstākļiem)
3. Pašas sasniedzamajām vēlmēm izveidojusi stratēģisko plānu
4. Uzsākusi darbības atbilstoši stratēģiskajam plānam
Manuprāt konstruktīvi ir pastrādāts pie laimes. :)

Effy      viss, kas dzīvē notiek, tas ir uz labu. pie tam ne vienmēr pašam viss jādara. dažreiz tas pats par sevi izdarās vai nokārtojās :)
bet, protams, arī pašam ir jākustās, jādara, jāmeklē iespējas. tas tikai pasakās atlido labā feja vai izvelc zelta zivtiņu no jūras.

ja par sevi, tad drīzāk jautājums būtu nevis par laimi, bet dzīvi kā tādu. varēju, piemēram, nemācīties, bet tusēt apkārt jaunības dullumā (kā to daži labi paziņas arī izpildīja), bērnus sadzemdēt un tagad sēdēt maximā pie kases, gauzties par to, kā algas nemaksā, darba normāla nav utt.
principā katrs tavs lēmums šodien ietekmē dzīvi rītdien.

SAULSTARINSH_1984      Es par laimīgu saucu cilvēku, kurš laimīgs ir savās mājās,un bērni ģimenē ir dziļākais laimes avots.Ja cilvēki mīl viens otru,viņi viens otram dāvā laimi. Un tikai no viņu jūtu intensitātes ir atkarīgs,cik ilgi viņi pratīs nosargāt savu laimi. ”Laime ir cilvēkā pašā, tā nav atkarīga no ārējiem apstākļiem”, tā domāju es. Cilvēkam jākopj savu iekšējo pasauli, tāpat kā mēs kopjam savu māju,dārzu vai lauku. Un tikai pār tīri noberztu mājas slieksni var ienākt laime. ”Katrs pats ir savas laimes kalējs”, to apstiprina.Tikai mūsu pašu spēkos ir atrast un izkalt savu laimi...

Elie_Saab      iereģistrējos oho :D

A ja nopietnāk, man domāt, viss, ko mes darām ir vairāk vai mazāk vērsts uz to, kas dara mūs laimīgus.. Nu, izņemot gadījumus, kad cilvēks ir klīnisks pessimists, un, lai kas notiek, notiek slikti :)

A tā, jā, man arī patīk tā doma, ka mēs es esam laimīgi, tikai bieži vien to nepamanam. Kad atnāk nelaime - to pamanām, a kad viņas nav, - esam laimīgi.

dviiniite      Laime ir iekšēja sajūta...kas sastāv no maziem priecīgiem brīžiem, no garastāvokļa, ko var mainīt acumirklī, kā izdarot klikšķi ar pirkstiem, no domām, kuras var būt gaišas... un galu galā no rīta pamostoties ir iespēja izvēlēties būt laimīgam šodien vai ne, es izvēlos būt laimīga...

EliiLi      Rīta krosiņš ir labs iesākums tai izjūtai :)

SievieteMelnaa      Pievienojos Just viedoklim, ka jautaajums ir nekorekts. Buutu logjiskaak pajautaat - ko tu esi dariijis, lai laimiigi buutu citi vai vismaz, lai nebuutu nelaimiigi tavas laimes delj (piemeers par kaiminju suni derees arii te). Tad naaktos mazliet padomaat.

meseris      ...izslēdzu "vēsturi".Un jūtos traki labi.
Nezinu,vai tā ir,tā saucamā laime.Bet,ja man ir POO un man tas sagādā baudu,tad...:wink
Dzīvoju šodienai un tiem,kas man ir tuvi.:)

jozolsen      Mācos priecāties par katru dienu ,kuru dzīvoju.Priecājos par to kas ir,nevis pārdzīvoju par to kā nav.Daru labu apkārtējiem, daudziem un sevi neaizmirstu.

vija9      Pamainīju domāšanu, katrā sliktā lietā var saskatīt labumu...nekas tāpat vien nenotiek, viss notiek, lai man būtu vēl labāk. Esmu laimīga 99,9%

Ruugtaa_pukje      Lai būtu laimīga -eju darbā. Esmu laimīga, ja ir ko ēst, samaksāti rēķini un jumts virs galvas.

Tora      It kā jau darīju ko varēju, lai būtu laimīga!... bet kas gan tas ir pret visiem tiem, kas darīja, lai panāktu pretēju efektu? :)

lasminaxxl      es būšu ļoooti laimīga un ceru ka drīz - gaidu kad no mana blakus dzīvokļa kaimiņienes aizies draudzene .. Nu viņām balsis kā operdziedātājām , pārkliedz man pat radio .. un tā vai katru vakaru .....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu