IQ tests

Kas kaut ko var pastaastiit ko vairaak par IQ testiem? Ir viens klasiskais tests vai daudz? Kur to var izpildiitit latviesu valodaa internetaa BEZ MAKSAS? Vai nav taa, ka ja tests ir nemainigs, tad pareizaas atbildes var vnk iemaciities jau ieprieks? :) Un vai tiesaam visi IQ testi ir orienteeti tikai uz matemaatisko domaasanu, proti, mekleet kaut kaada sakariibas starp trijstuuriisiem, kvadratinjiem un burtiniem? Garlaix un kaut kaa baigi vienpuseeji - nedomaaju, ka tas kaut kaa objektiivi speej pieraadiit kaada cilveeka genialitaati vai plaanpraatiibu. Ir arii psihiski slimi cilveeki, kas geniaali spelee sahu, piemeeram. Ko juus vispaar domaajat par IQ testu un, kursj ir izgaajis, cik punktus dabuuja. (Rakstiet, luudzu, par teemu, par autotu varat lieki necepties - taapat jau skaidrs, ka nesasniedz pat minimumu, taa kaa miers! :D)

lapsu_aacis (2010-09-28 00:50)      Torpedo (2010-09-28 00:39) viedoklis

nja... tu laikam tieshaam no IQ neko nejeedz....
nu,ladna, pacuksteshu priekshaa... turj ir zinaama sakariiba arii ar laiku, atbilzhu sekvenci unj veel 2 lietaam. :D

cilveex (2010-09-28 01:00)      Pateikšu ko citu, nevis čukstus - dari to bieži, dari to vairāk par citiem, dari to sev par prieku... tev "būs".
Meklēt likumsakarības ir veids kā redzēt, tā nav stulbības pazīme neredzēt.:)

testpilots (2010-10-04 10:46)      Gribeejaas nuuu pavisam nedaudz augstāk...bet objektīvi-tur arī sevi ieskaitu(tas gribējās jau arī ir-vēlamais)Īsāk sakot 108

Persifona (2010-10-06 21:25)      Testēt sevi nebūtu slikti,bet testus sastada arī dīvainus ungraeizus. Un autori ne vienmēr matemātiķi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu